Looking For Anything Specific?

Gülsim Ali Ilhan Sevgilisi / Tixmr4hc18mmxm - 2 yılı aşkın süredir tanışan i̇lhan ile bazanın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.

Gülsim Ali Ilhan Sevgilisi / Tixmr4hc18mmxm - 2 yılı aşkın süredir tanışan i̇lhan ile bazanın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.. Bazan ve i̇lhan burada yavru aslanı elleriyle besledi. Gülsim ali i̇lhan ve durul bazan, 2019 yılında ekrana. Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi gönül dağı'nda başrolde yer alan gülsim ali i̇lhan sevgilisi ortaya çıktı. 'diriliş ertuğrul', 'hanım köylü' ve 'yüzleşme' gibi dizilerden tanıdığımız gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisinin kendinden yaşça büyük olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Durul bazan, geçtiğimiz haftalarda gülsim ali i̇lhan'ın başrolünde yer aldığı gönül dağı dizisinin eskişehir'deki setine gitti.

Durul bazan, geçtiğimiz haftalarda gülsim ali i̇lhan'ın başrolünde yer aldığı gönül dağı dizisinin eskişehir'deki setine gitti. Konuya ilişkin taraflardan açıklama gelmedi. Trt1'de izlenme rekorları kıran gönül dağı dizisinin oyuncusu gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi 22 yaş büyük ünlü isim çıktı. Gönül dağı'nın dilek'i gülsim ali i̇lhan'ın kendisinden 22 yaş büyük sevgilisi şaşkınlık yarattı 28.05.2021 20:47 | son güncelleme: Çocukluk yılları ve eğitim hayatı bulgaristan'da geçti.

Szuyewnj0puzgm
Szuyewnj0puzgm from i.superhaber.tv
Şu sıralar hayatında kimse olmayan güzel oyuncunun eski sevgilisi tanıdık çıktı. Diriliş ertuğrul dizisinde dikkat çeken gülsim ali i̇lhan haım köylü, yüzleşme gibi dizilerin ardından gönül dağı'nda büyük bir hayran kitlesi elde etti. Gönül dağı dilek sevgilisi kim? Konuya ilişkin taraflardan açıklama gelmedi. Gönül dağı'nın dilek'i gülsim ali i̇lhan'ın kendisinden 22 yaş büyük sevgilisi şaşkınlık yarattı 28.05.2021 20:47 | son güncelleme: İşte gülsim ali i̇lhan'ın kendinden 22 yaş büyük sevgilisi hakkında detaylar haberimizde Gülsim ali i̇lhan'la aşk yaşadığı iddia edilen durul bazan, 1972 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Trt'nin çok sevilen dizilerinden gönül dağı'nın başrol oyuncularından gülsim ali i̇lhan ile bir araya geldik.

Bazan ve i̇lhan burada yavru aslanı elleriyle besledi.

Gülsim ali i̇lhan ve durul bazan, 2019 yılında ekrana gelen 'yüzleşme' adlı dizide birlikte rol almıştı. Güzellik yarışmasında yer aldıktan sonra birbirinden farklı dizilerde rol alarak ekranların aranan yüzleri arasına girmeyi başarmıştır. Durul bazan, geçtiğimiz haftalarda gülsim ali i̇lhan'ın başrolünde yer aldığı gönül dağı dizisinin eskişehir'deki setine gitti. 2 yıldır tanışan ikili arasındaki yaş farkı ise duyanları şaşırttı. Durul bazan kimdir, nereli, kaç yaşında? Gülsim ali i̇lhan bulgaristan'da yaşadığı zamanlarda türk dizilerini izleyip oyuncu olmak istemiştir ve bunun için türkçeyi öğrenmiştir. Güzel oyuncunun, kendisinden 22 yaş büyük meslektaşıyla aşk yaşadığı öne sürüldü. Gülsim ali i̇lhan ve durul bazan, 2019 yılında ekrana gelen ve sadece 4 bölüm süren 'yüzleşme' adlı dizide rol almıştı. Gülsim ali i̇lhan'la aşk yaşadığı iddia edilen durul bazan, 1972 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Gönül dağı dizisinde dilek karakterine hayat veren gülsim ali i̇lhan'ın kendisinden 22 yaş büyük durul bazan ile aşk yaşadığı iddia edildi. Yeteneği ile kendine hayran bırakan i̇lhan sosyal medya üzerinden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Gönül dağı'nın dilek'i gülsim ali i̇lhan'ın kendisinden 22 yaş büyük sevgilisi şaşkınlık yarattı 28.05.2021 20:47 | son güncelleme: Gönül dağı dizisinin başrolü gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi kendisinden 22 yaş büyük ünlü bir isim çıktı.

Trt1 ekranlarında yayınlanan gönül dağı adlı dizide dilek karakterine hayat veren ve yediden yetmişe herkesi kendine hayran bırakan gülsüm ali i̇lhan'ın sosyal medya paylaşımları da büyü ilgi görüyor. Güzelliği ve enerjisiyle dillerden düşmeyen yıld. Gülsüm ali i̇lhan gözleriyle ateş etti! Şu sıralar hayatında kimse olmayan güzel oyuncunun eski sevgilisi tanıdık çıktı. Gülsim ali i̇lhan 24 eylül 1993 yılında bulgaristan'da dünyaya geldi.

Ecdj3a8uahf Hm
Ecdj3a8uahf Hm from abcgazetesi.com
Şu sıralar hayatında kimse olmayan güzel oyuncunun eski. Medya hayatı katıldığı süper model ford models güzeli seçilmesi ile başladı. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan bazan, 2000 yılında yayınlanan çarli i̇ş başında adlı dizide canlandırdığı tarkan rolüyle televizyona ilk adımını attı. Gülsim ali i̇lhan ve durul bazan, 2019 yılında sadece 4 bölümü ekrana getirilen yüzleşme dizisinde rol almıştı. Bazan ve i̇lhan burada yavru aslanı elleriyle besledi. Bir döneme damga vuran diriliş ertuğrul dizisinde rol alan ve şimdilerde trt ekranlarında reyting rekorları kıran sevilen dizi gönül dağı'nda dilek karakterine hayat veren güzel oyuncu gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi gündem oldu. Trt 1 ekranlarının sevilen tarih dizisi diriliş ertuğrul'da aslıhan karakterini canlandıran şimdilerde ise yine trt 1 televizyonunun sevilen dizisi gönül dağı'nda dilek kararkterine hayat veren gülsim ali i̇lhan'ın oyuncu durul bazan ile aşk. Gülsim ali i̇lhan'la aşk yaşadığı iddia edilen durul bazan, 1972 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi.

Şu sıralar hayatında kimse olmayan güzel oyuncunun eski.

Trt1'de ekrana getirilmiş olan diriliş ertuğrul dizisinde rol almasını ardından yıldızı parlayan gülsim ali i̇lhan'ın kendisinden 22 yaş büyük durul bazan ile aşk yaşadığı öne. Gönül dağı dizisinin başrolü gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi kendisinden 22 yaş büyük ünlü bir isim çıktı. Gülsim ali i̇lhan'la aşk yaşadığı iddia edilen durul bazan, 1972 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Bazan ve i̇lhan burada yavru aslanı elleriyle besledi. Trt1'de izlenme rekorları kıran gönül dağı dizisinin oyuncusu gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi 22 yaş büyük ünlü isim çıktı. Bazan ve i̇lhan burada yavru aslanı elleriyle besledi. Gülsim ali i̇lhan ve durul bazan, 2019 yılında ekrana gelen 'yüzleşme' adlı dizide birlikte rol almıştı. 30.05.2021 00:36 | son güncelleme: Tiyatro ve sinema oyuncusu olan bazan, 2000 yılında yayınlanan çarli i̇ş başında adlı dizide canlandırdığı tarkan rolüyle televizyona ilk adımını attı. Konuya ilişkin taraflardan açıklama gelmedi. 'gönül dağı' adlı dizide berk atan ile birlikte başrolü paylaşan gülsim ali i̇lhan'ın özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Gülsim ali i̇lhan 24 eylül 1993 yılında bulgaristan'da dünyaya geldi. Bulgaristan'da tescilli güzel olduktan sonra türkiye'de oyunculuk …

Gülsim ali i̇lhan 22 yaş büyük sevgilisi durul bazan ile sırra kadem basıyor! Gülsim ali i̇lhan'la aşk yaşadığı iddia edilen durul bazan, 1972 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Trt1'de izlenme rekorları kıran gönül dağı dizisinin oyuncusu gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi 22 yaş büyük ünlü isim çıktı. Gülsim i̇lhan ali,gülsim i̇lhan ali kilo,gülsim i̇lhan ali yaş,gülsim i̇lhan ali boy ve kilo,gülsim i̇lhan ali kimdir,gülsim i̇lhan ali sevgilisi,gülsim i̇lhan ali. Durul bazan kimdir, nereli, kaç yaşında?

9dfzy5awjiiatm
9dfzy5awjiiatm from i.haberglobal.com.tr
2 yılı aşkın süredir tanışan i̇lhan ile bazan'ın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi. Bazan ve i̇lhan burada yavru aslanı elleriyle besledi. İşte gülsim ali i̇lhan'ın kendinden 22 yaş büyük sevgilisi hakkında detaylar haberimizde Güzel oyuncunun, kendisinden 22 yaş büyük meslektaşıyla aşk yaşadığı öne sürüldü. Trt'nin çok sevilen dizilerinden gönül dağı'nın başrol oyuncularından gülsim ali i̇lhan ile bir araya geldik. 2 yıldır tanışan ikili arasındaki yaş farkı ise duyanları şaşırttı. Gülsim ali i̇lhan ile aşk mı yaşıyor? Gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi kimdir, durul bazan ile aşk mı yaşıyor?

Bulgaristan doğumlu olan gülsim i̇lhan ali sevgilisi kim, kiminle çıkıyor ve hanım köylü i̇lkgün sevgilisi olarak kimi seviyor şeklindeki sorular güzel oyuncumuzun çok çekici olmasının yanı sıra, türkiye'ye ekranlarında ilk projesi olan hanım köylü adlı dizide rol almasıyla birlikte genç ve yakışıklı erkekleri oldukça çok meraklandırmıştır.

2 yılı aşkın süredir tanışan i̇lhan ile bazanın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi. Bazan ve i̇lhan burada yavru aslanı elleriyle besledi. Bulgaristan doğumlu olan gülsim i̇lhan ali sevgilisi kim, kiminle çıkıyor ve hanım köylü i̇lkgün sevgilisi olarak kimi seviyor şeklindeki sorular güzel oyuncumuzun çok çekici olmasının yanı sıra, türkiye'ye ekranlarında ilk projesi olan hanım köylü adlı dizide rol almasıyla birlikte genç ve yakışıklı erkekleri oldukça çok meraklandırmıştır. Durul bazan kimdir, kaç yaşında? 4 bölüm yayında kalan dizi setinde tanışan çiçeği burnunda çiftin o dönemden beri aşk yaşadığı iddia ediliyor. İşte gülsim ali i̇lhan'ın kendinden 22 yaş büyük sevgilisi hakkında detaylar haberimizde 'diriliş ertuğrul', 'hanım köylü' ve 'yüzleşme' gibi dizilerden tanıdığımız gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisinin kendinden yaşça büyük olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. 'gönül dağı' adlı dizide berk atan ile birlikte başrolü paylaşan gülsim ali i̇lhan'ın özel hayatı oldukça merak ediliyor. Durul bazan nereli ve sevgilisi kim? Bu kareler aşk iddialarını kuvvetlendirdi. 16 yaşında oyuncu olabilmek için türkiye'ye geldiğini ve başkent i̇letişim akademisi'nde temel oyunculuk ve diksiyon üzerine eğitimler aldığını dile getirmiştir. Güzel oyuncunun, kendisinden 22 yaş büyük meslektaşıyla aşk yaşadığı öne sürüldü. Trt'nin çok sevilen dizilerinden gönül dağı'nın başrol oyuncularından gülsim ali i̇lhan ile bir araya geldik.

Gülsüm ali i̇lhan gözleriyle ateş etti! gülsim ali. Gülsim ali i̇lhan'ın sevgilisi kimdir, durul bazan ile aşk mı yaşıyor?

Posting Komentar

0 Komentar